500 gr. ciuperci Champignon crude
o ceapa potrivita
o lingura ulei masline
100 gr. mozzarella light
sare, piper
Ciupercile se curata si se spala. Punem palariutele la scurs dupa care tocam marunt ceapa si piciorusele ciupercilor si le putem intr-o tigaie in uleiul amestecat cu putina apa si condimentam, dupa gust, cu sare si piper. Le lasam pana se inmoaie, amestecand din cand in cand .
Cand sunt gata le scoatem pe un servetel pentru a mai scapa de surplusul de ulei. Palariile ciupercilor se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt, se umplu cu amestecul de mai sus si se acopera cu o felie subtire de mozzarella.
Se dau la cuptor, la foc potrivit, cca. 10-15 minute, pana cand mozzarella se inmoaie.
Se pot servi cu mujdei de usturoi si o felie de paine prajita
Pentru 100 gr. avem:
63.5 calorii
5.2 g. proteine
3.6 g. lipide
4 g. carbohidrati
0.9 g. fibre
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu