duminică, 21 noiembrie 2010

Omleta cu ciuperci si ardei

1 galbenus
3 albusuri
100 gr. ciuperci (daca sunt din conserva sa fie bine scurse)
1 ardei gras
sare, piper (dupa gust)


     Se bat albusurile cu galbenusul, cu sarea si piperul si se lasa de-o parte. Ardeiul se spala, se curata si se taie julienne (sau dupa preferinte) si se pun intr-o tigaie de teflon incinsa. Se adauga si ciupercile taiate felii si se lasa cateva secunde pe foc pana se mai inmoaie, amestecand continuu. Turnam si ouale peste ardei si ciuperci si le lasam la copt, intorcandu-le  de pe-o parte pe alta din cand in cand , ca pe clatite.

     Pentru toata omleta avem:

178 calorii
19.4 g. proteine
6.4 g. lipide
13 g. carbohidrati
4.5 g. fibre

     Pofta buna! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu