8 ardei grasi mai mari
400 gr. urda (sau branza de vaci dietetica)
40 gr. unt 65 % grasime(cca. 2 linguri)
o rosie mai mare
o legatura marar
sare, piper supa gust
Ardeii, spalati bine, se curata de seminte, se presara cu sare si se pun pe un platou cu gura in jos pentru a-si lasa zeama.
Se freaca urda (branzica) cu untul (lasat la temperatura camerei putin pt a fi mai moale) , se adauga mararul, tocat fin, sarea si piperul. Se umplu ardeii cu aceasta pasta si se astupa cu cate o feliuta de rosie.
Pentru 100 gr. de ardei umpluti cu urda avem:
97,8 calorii
8,2 proteine
4,5 lipide
5,5 carbohidrati
1,02 fibre
Pentru 100 gr. de ardei umpluti cu branzica avem:
82,9 calorii
6,1 proteine
3,2 lipide
7,2 carbohidrati
1,02 fibre
Pofta buna! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu