vineri, 24 septembrie 2010

Ficatei de pui la tigaie

Ficatei de pui - 400 gr.
o ceapa potrivita
o lingurita ulei masline
o cana apa (puteti folosi si jumatate de cana de apa si jumatate de cana de vin alb)
sare, piper boabe, foi de defin maruntite

     Se curata ficateii de pielite si vinisoare, apoi se pun intr-o tigaie impreuna cu uleiul, ceapa tocata marunt, sare, cateva boabe piper, foile de dafin si apa. Tigaia se lasa pe foc pana cand incep sa clocoteasca, apoi se acopera cu un capac si se mai lasa sa se inabuse timp de 5-10 minute la foc potrivit.

     Pentru 100 grame avem:

100 calorii
13 g. proteine
4.1 g. lipide
1.3 g. carbohidrati
0.2 g. fibre

    Pofta buna! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu