300 gr. cartofi (3 cartofi potriviti spre mari)
300 gr. dovlecel (un dovlecel mai mare)
1 morcov mare
1 ardei mare
1 telina potrivita
1 ceapa potrivita
10 ml ulei
sare,piper dupa gust
(Optional, 100 gr. cascaval pt asezonare)
Legumele se spala si se curata. Cartofii, dovlecelul si telina se vor taia cuburi iar cepa si ardeiul rondele. Intr-un vas de jena de toarna uleiul si se intinde pe toata suprafata cu ajutorul unui servelel. Se pun legumele, se adauga sarea si piperul, apa cat sa le acopere si se introduc la cuptor.
Sunt gata atunci cand sunt patrunse bine . Nu se amesteca in timpul fierberii.
Cand scoatem vasul de la cuptor asezam legumele pe farfurie cu ajutorul unei palete si se presara cascaval ras pe deasupra.
Pentru 100 gr. (fara cascaval) avem:
51.5 calorii
1.34 proteine
1.37 lipide
9.01 carbohidrati
1.67 fibre
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu