200 gr. Cartofi
50 ml lapte
10 gr. faina
2 oua
25 gr.smantana
sare
Se curata cartofii si se pun sa fiarba in apa clocotita (cat sa-i acopere), cu sare, intr-un vas cu capac. Se strecoara si se trec prin presa de piure. Piureul se bate bine cu laptele fierbinte. Intr-o forma mica se presara faina si se aseaza un strat de pireu. Se face cu lingura o gropita in mijlocul pireului in care se sparge oul. Se da compozitia asezata in forma la cuptor timp de 10 minute.
Se servesc cu smantana.
Pt. 100 gr. avem:
99.7 calorii
5.6 proteine
3.2 lipide
12.4 carbohidrati
1.3 fibre
Smantana 12% - 25 grame, 34.4 calorii, 0.9 proteine, 3 lipide, 1 carbohidrati, 0 fibre
Pofta buna! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu