marți, 28 septembrie 2010

Pui in sos de curry si rosii

un piept de pui dezosat
10 ml ulei masline
o ceapa mica
150 gr. ciuperci
350 ml. suc de rosii (fara zahar)
o lingurita curry
sare, piper, putin busuioc (cca. o lingurita)
2 catei usturoi
o cana de apa
100 gr. cascaval ras

     Intr-o tigaie mai inalta (sau o craticioara),  incinsa bine, se toarna uleiul si cana cu apa si apoi se adauga ceapa tocata marunt si pieptul de pui tocat bucatele.
     Cand puiul incepe sa se albeasca punem si ciupercile, mai lasam 2 minute, dupa care adaugam curry, sare si piper (dupa gust), busuioc, usturoiul tocat marunt si sucul de rosii si le mai lasam la foc cca. 5 minute, amestecand din cand in cand, dupa care le mutam intr-un vas (in cazul in care le-ati facut in tigaie) termorezistent, presaram cascavalul pe deasupra si le bagam la cuptor la foc potrivit  pentru inca  10 minute.

     Pentru 100 gr. avem:

104 calorii
14.5 g. proteine
3.6 g. lipide    
3.1 g. carbohidrati
0.3 g. fibre

Pofta buna!:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu